FA, BÚTORLAP NYOMTATÁS

Cégünk szakértelmével és tapasztalatával kiemelkedő lehetőséget kínál fa anyagok nyomtatására ipari szériákban. Függetlenül attól, hogy kis vagy nagy tételben gondolkodik, rendelkezünk a szükséges szaktudással és felszereléssel a magas minőségű nyomtatáshoz. Amikor nagyobb mennyiségű fa terméket (legalább 10 db) szeretne logózni, mi vagyunk az ideális partner választása.

Rendkívül hatékony és precíz eljárásainkkal garantáljuk, hogy logóját tökéletesen és tartósan helyezzük el a termékeken. Ha a széria gyártása előtt teszt termékeket szeretne elkészíttetni, segítünk ebben is, hogy teljes mértékben elégedett legyen a végeredménnyel.

Tudjuk, hogy vannak olyan esetek, amikor a termékek még nem logózottak. Ebben az esetben vállaljuk, hogy futárt küldünk logózatlan termékeinek elszállítására. Amikor a nyomtatás befejeződött, a kész, logózott termékeket pedig gyorsan és megbízhatóan visszaszállítjuk Önnek bárhová Európában.

Azoknak az ügyfeleknek, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk és folyamatosan megrendeléseket adnak le, egyedi kedvezményeket biztosítunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, és hosszú távú együttműködést alakíthassunk ki velük. Összefoglalva, cégünk a fa anyagok nyomtatásában nyújt professzionális és megbízható megoldásokat ipari szinten. Legyen szó kis vagy nagy tételről, logózásról vagy akár teszt termékek előállításáról, mindenben segítünk Önnek a legjobb eredmény elérésében.

Az általunk alkalmazott nyomtatási technológia magas minőséget és tartósságot garantál. Nyomtatott termékeink vízállóak, kopásállóak és ellenállnak az UV sugárzásnak, így hosszú élettartamot és kiváló állapotot biztosítanak. Emellett rugalmas megoldásokat kínálunk 3D domborítás terén is, ami tovább növeli a termékek vizuális vonzerejét és egyediségét. Számunkra a gyorsaság és a pontosság kiemelten fontos.

Megértjük ügyfeleink igényeit, és arra törekszünk, hogy minden projekten alaposan dolgozzunk, miközben időben teljesítjük a kéréseket. Bízunk benne, hogy vállalkozásunk az ideális választás a sík tárgyak nyomtatására és logózására, akár kis, akár nagy mennyiségben történő nyomtatási igények esetén.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

ÜVEG nyomtatás áraink

31-50 cm2 között

7

XX FT
+ÁFA/DB

11-30 cm2 között

7

XX FT
+ÁFA/DB

6-10 cm2 között

7

XX FT
+ÁFA/DB

5 cm2 alatt

7

XX FT
+ÁFA/DB

Technikai költség

4000 Ft + áfa projectenként

Grafikai tervezés

4990 Ft+áfa óránként. Minden megkezdett óra fizetendő.

Minta készítés

3500Ft+áfa + technikai költség
Fehér nyomtatás: ár + 80%

Változó kezelés

(sorszám, név, vonalkód, stb.) :
+ 4% termékenként

Kérjen egyedi árajánlatot!