FÉM NYOMTATÁS

Vállalkozásunk fém táblák nyomtatásában rendelkezik széleskörű tapasztalattal, legyen szó kis vagy nagy tételű megrendelésekről, ipari szériákról. Ha fém termékeit nagyobb mennyiségben kívánja logózni (minimum 10 db), akkor nálunk találja meg az ideális partnert. Az egyedi megjelenés kialakításához és a termékek brandeléséhez kiváló minőségű nyomtatási megoldásokat kínálunk.

Az Ön szükségleteihez igazodva nem csak a szériagyártást vállaljuk, hanem a teszt termékek nyomtatásában is segítünk a széria gyártás megkezdése előtt. Ezáltal Önnek lehetősége nyílik a termékek előzetes vizsgálatára és értékelésére, hogy a tényleges gyártás során a legjobb minőséget biztosíthassa.

Visszatérő és folyamatos megrendelőink számára egyedi kedvezményeket kínálunk, mivel fontosnak tartjuk a hosszú távú együttműködést. Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásunk és rugalmas megközelítésünk hosszú távon is elégedett ügyfeleket eredményez.

A fém panelekhez különféle rögzítési megoldásokat is biztosítunk, így Önnek nem kell aggódnia a táblák elhelyezésével kapcsolatosan. Aluminium szendvicslemez nyomtatás terén is magas minőséget garantálunk, legyen szó kültéri vagy beltéri alkalmazásokról. A nyomtatott fém táblák tartóssága és esztétikája egyaránt megfelelő a különféle környezetekben.

Bármilyen kérdése vagy egyedi igénye merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk örömmel segít az Ön projektjének megvalósításában, és a legjobb nyomtatási megoldásokat kínálja az Ön igényeinek megfelelően.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

ÜVEG nyomtatás áraink

50-200 m2 között

7

11.990 FT
+ÁFA/M2

30-50 m2 között

7

12.990 FT
+ÁFA/M2

10-30 m2 között

7

13.990 FT
+ÁFA/M2

1-10 m2 között

7

14.990 FT
+ÁFA/M2

Grafikai tervezés

4990 Ft+áfa óránként. Minden megkezdett óra fizetendő.

Gyártás

6-12 munkanap. 2-4 napos gyártás +20% felár!

Kérjen egyedi árajánlatot!