HABKARTON NYOMTATÁS

Vállalkozásunk a habkarton nyomtatás terén kis és nagy tételben is széleskörű tapasztalattal rendelkezik, különös specializációval az ipari szériákra. Kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk akár kültéri felhasználásra is, hogy a habkarton termékei a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. Eltérően másoktól, mi nem csupán a habkarton termékeket kasírozzuk, hanem közvetlenül UV nyomtatással alakítjuk ki a habkarton felületét.

Az általunk gyártott habkarton lapok kiváló minőségűek, buborékmentesek, és rendelkeznek vízálló, kopásálló tulajdonságokkal. Ezáltal biztosítjuk, hogy termékei hosszú távon megőrizzék eredeti állapotukat, és megfeleljenek a legkeményebb környezeti feltételeknek is.

Amennyiben habkarton termékeit nagyobb mennyiségben (minimum 10 db) kívánja logózni, cégünk a tökéletes választás. Rugalmas és magas minőségű nyomtatási megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével termékei egyedi és professzionális megjelenést kapnak.

Vállaljuk a teszt termékek nyomtatását is a széria gyártás előtt, hogy Önnek lehetősége legyen a termékek előzetes vizsgálatára és értékelésére. Az egyedi igények kielégítése érdekében különféle méretű és formájú habkarton termékek nyomtatására is szakosodtunk.

Visszatérő és folyamatos megrendelőink számára egyedi kedvezményeket kínálunk, hiszen értékeljük a hosszú távú üzleti kapcsolatokat. Bízunk benne, hogy minőségi szolgáltatásunkkal elégedett lesz, és örömmel tér vissza hozzánk újabb megrendelésekkel.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az Ön konkrét igényeinek megvitatása és egyedi ajánlatunkért. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen habkarton termékeinek minőségi nyomtatásában és a legjobb eredmények elérésében.

Tulajdonságok

  • Anyag vastagságok: 5,10 mm
  • Nyomtatás professzionális 720 x 1,440 dpi minőségben
  • Fehér színnel történő nyomtatási lehetőséget is biztosítunk
  • 3D domborításban (kiemelt elemek domborúak a nyomaton) is választható

TERMÉK FELHASZNÁLHATÓSÁGOK

  • Táblák készítéséhez
  • Habkarton falpanelek gyártásához
  • Habkarton fali képek készítéséhez
  • Belsőépítészek számára
  • Lakberendezők számára

Habkarton nyomtatás áraink

50-200 m2 között

7

XX Ft
+áfa/m2

30-50 m2 között

7

XX Ft
+áfa/m2

10-30 m2 között

7

XX Ft
+áfa/m2

1-10 m2 között

7

XX Ft
+áfa/m2

Kérjen egyedi árajánlatot!