HABOSÍTOTT PVC NYOMTATÁS

Cégünk elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű habosított PVC termékek nyomtatását nyújtsa Önnek, legyen szó kis vagy nagy tételű rendelésekről, beleértve a kültéri felhasználást is. Szakértelmünket az ipari szériákra specializálva, a habosított PVC anyagok nyomtatására összpontosítjuk. Kiemelkedő minőségű szolgáltatást kínálunk, hogy termékei lenyűgöző és tartós megjelenést kapjanak.

Cégünk büszkén vállalja a habosított PVC termékek direkt UV nyomtatását, kiküszöbölve a kasírozás szükségességét. Ennek eredményeként buborékmentes, vízálló és kopásálló felülettel rendelkező habosított PVC lapokat állítunk elő. Meggyőződésünk, hogy ez a megközelítés garantálja a legjobb minőséget és tartósságot.

Amennyiben nagyobb mennyiségben tervezi logózni habosított PVC termékeit, vállalkozásunk az ideális választás számára. Rugalmas és testre szabott megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.

Segítünk a teszt termékek nyomtatásában is a széria gyártása előtt, így biztosíthatja a végső termék minőségét és megjelenését. Visszatérő és folyamatos megrendelőink számára egyedi kedvezményeket kínálunk, hogy hosszú távú együttműködésünk még előnyösebb legyen.

Az egyediség iránti igényét is támogatjuk, és lehetőséget biztosítunk egyedi alakzatban kivágott termékek gyártására is, hogy termékei valóban kiemelkedjenek a tömegből.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megvitassuk az Ön projektjének részleteit és az Ön számára legmegfelelőbb nyomtatási megoldásokat. Szakértő csapatunk készen áll segíteni az Ön sikeres projektmegvalósításában.

Az Ön szükségleteihez igazodva nem csak a szériagyártást vállaljuk, hanem a teszt termékek nyomtatásában is segítünk a széria gyártás megkezdése előtt. Ezáltal Önnek lehetősége nyílik a termékek előzetes vizsgálatára és értékelésére, hogy a tényleges gyártás során a legjobb minőséget biztosíthassa.

Visszatérő és folyamatos megrendelőink számára egyedi kedvezményeket kínálunk, mivel fontosnak tartjuk a hosszú távú együttműködést. Hiszünk abban, hogy minőségi szolgáltatásunk és rugalmas megközelítésünk hosszú távon is elégedett ügyfeleket eredményez.

A fém panelekhez különféle rögzítési megoldásokat is biztosítunk, így Önnek nem kell aggódnia a táblák elhelyezésével kapcsolatosan. Aluminium szendvicslemez nyomtatás terén is magas minőséget garantálunk, legyen szó kültéri vagy beltéri alkalmazásokról. A nyomtatott fém táblák tartóssága és esztétikája egyaránt megfelelő a különféle környezetekben.

Bármilyen kérdése vagy egyedi igénye merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő csapatunk örömmel segít az Ön projektjének megvalósításában, és a legjobb nyomtatási megoldásokat kínálja az Ön igényeinek megfelelően.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

HABOSÍTOTT PVC NYOMTATÁS áraink

50-200 m2 között

7

4.550 FT
+ÁFA/M2

30-50 m2 között

7

4.890 FT
+ÁFA/M2

10-30 m2 között

7

5.250 FT
+ÁFA/M2

1-10 m2 között

7

5.650 FT
+ÁFA/M2

Extra szolgáltatások

Minimum 1m2 fizetendő

Grafikai tervezés

4990 Ft+áfa óránként. Minden megkezdett óra fizetendő.

Gyártás

2-10 munkanap. Egy napos gyártás +20% felár!

Szállítás

Országos szállítás a legjobb árakon!

Kérjen egyedi árajánlatot!