PAPÍR NYOMTATÁS

Cégünk széleskörű papírtípusokban nyújt kiemelkedő nyomtatási szolgáltatásokat, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítsük. Az általunk nyújtott papírtípusok közé tartozik a kékhátú papír, city light papír, poszter papír, fotópapír és öntapadó papír, és mindezt a legkorszerűbb direkt UV technológiával végezzük, akár 165 cm szélességig.

A direkt UV technológia alkalmazásával képesek vagyunk kiemelkedően nagy felbontásban és fotó minőségben nyomtatni. Ez lehetővé teszi, hogy a nyomtatott anyagokon minden részlet és szín élénken és élethűen jelenjen meg, így a végeredmény magával ragadó és professzionális hatást kelt.

A kékhátú papír, city light papír, poszter papír, fotópapír és öntapadó papír különböző projektekhez és alkalmazásokhoz nyújtanak kiváló alapot. Legyen szó reklámokról, kiállítási anyagokról, belső dekorációról vagy bármilyen más kreatív célról, papírtípusok széles választékának használatával biztosítjuk, hogy minden ügyfél elérje a kívánt hatást és minőséget.

Mint vállalkozásunk alapja, a direkt UV technológiával végzett nyomtatás terén szerzett széleskörű tapasztalatunk és elkötelezettségünk garantálja, hogy minden projekt megfeleljen a legmagasabb színvonalú elvárásoknak. Rugalmas szolgáltatásaink és a különböző papírtípusokon történő nyomtatási lehetőségek széles választéka révén biztosítjuk, hogy minden ügyfél egyedi igényeit kielégítsük.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

PAPÍR NYOMTATÁS áraink

50-200 m2 között

7

11.990 Ft
+áfa/m2

30-50 m2 között

7

12.990 Ft
+áfa/m2

10-30 m2 között

7

13.990 Ft
+áfa/m2

1-10 m2 között

7

14.990 Ft
+áfa/m2

Kérjen egyedi árajánlatot!