PERFORÁLT ABLAKFÓLIA NYOMTATÁS

Az innovatív dekorációs lehetőségek folyamatos fejlődése inspiráló választásokat kínál a személyre szabott és hatásos megjelenítés terén. Cégünk által nyújtott perforált fehér öntapadó fólia fekete hátlappal kiváló megoldás sík felületek, például kirakatok, ablakok és járművek üvegfelületeinek dekorálásához.

Az egyedülálló One Way Vision fólia apró lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy belülről szabadon kilássunk, míg kívülről a nyomtatott grafika jelenik meg. Ez az egyirányú látási lehetőség garantálja a magánszféránkat, miközben lehetővé teszi a kreatív és szemléletes grafikai megjelenítést. A perforált fólia ideális választás olyan helyzetekben, ahol nagy üveg felületek vannak jelen, akár kültéren is.

Ez a fólia az átláthatóság és a dizájn tökéletes kombinációját kínálja. A termék minimális mértékben csökkenti a napfény beáramlását, de továbbra is lehetővé teszi a természetes világosság behatolását a térbe, ahol elhelyeztük. Ezzel az egyedülálló technológiával megőrizhetjük a természetes fényt anélkül, hogy elvesztenénk a megjelenített grafika hatását.

Ez a fólia kiválóan alkalmazható különböző területeken, beleértve üzletek, irodák, járművek és még sok más helyszínt. A széleskörű alkalmazási lehetőségek és a praktikus funkciók révén a perforált öntapadó fólia a dizájn és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza létre, amely hatékonyan megfelel az ügyfelek elvárásainak és igényeinek.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

PERFORÁLT ABLAKFÓLIA NYOMTATÁS áraink

20-50 m2 között

7

2.990 Ft
+áfa/m2

10-20 m2 között

7

2.950 Ft
+áfa/m2

5-10 m2 között

7

4.550 Ft
+áfa/m2

1-5 m2 között

7

5.450 Ft
+áfa/m2

Extra szolgáltatások

Egyenes vágás + 180 Ft+áfa/fm.

Grafikai tervezés

4990 Ft+áfa óránként. Minden megkezdett óra fizetendő.

Gyártás

Elfogadástól számítva 2-5 munkanap.
Egynapos gyártás +20% felárral.

Szállítás

Díjtalan országos szállítás
50.000 Ft+áfa rendelés felett!

Kérjen egyedi árajánlatot!