TAPÉTA NYOMTATÁS

A képminőség és a tartósság fontos szempontok a tapéták kiválasztásakor, és cégünk büszkén kínál olyan termékeket, amelyek kiemelkedő fotórealisztikus képminőséggel és jó karcállósággal rendelkeznek. Széles választékban kínálunk különböző típusú és felületű tapétákat, hogy minden ügyfél megtalálja a saját igényeinek és stílusának megfelelőt.

A papír tapéta alapanyagok kiemelkedő választások a klasszikus és elegáns megjelenésre vágyóknak. A fotórealisztikus képminőség és a jó karcállóság biztosítja, hogy a tapéta hosszú távon is megőrizze eredeti szépségét. A sima, strukturált, szemcsés, vászon és érdes felületű változatok közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen a kívánt designhoz és hangulathoz.

A textil hátú (NW) tapéták eleganciát és minőséget sugároznak. Ezek a tapéták további dimenziót és textúrát adnak a térnek, miközben megőrzik a fotórealisztikus képminőséget és karcállóságot. Ezek a tapéták kiváló választások olyan helyiségekbe, ahol a design és az esztétika kiemelkedő fontosságú.

Az öntapadó tapéták kényelmet és könnyű telepítést kínálnak. A fotórealisztikus képminőség és a jó karcállóság mellett ezek a tapéták rendkívül praktikusak, hiszen nem igényelnek ragasztót és könnyen cserélhetők. Ezek a tapéták ideálisak olyan helyiségekben, ahol gyakran változik a dekoráció vagy a hangulat.

Összességében, a cégünk által kínált tapéták a fotórealisztikus képminőség, a jó karcállóság és a széles választék révén kiemelkedő lehetőségeket nyújtanak a térdekoráció terén. A különféle típusok és felületek közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen az elképzeléseihez és az adott helyiség stílusához.

Tulajdonságok

  • Nyomtatás professzionális 720 x 1,440 dpi minőségben
  • Különféle üveg vastagságok választhatók, hozott alapanyagra is dolgozunk
  • Fehér színnel történő nyomtatási lehetőséget is biztosítunk
  • 3D domborításban (kiemelt elemek domborúak a nyomaton) is választható

TERMÉK FELHASZNÁLHATÓSÁGOK

  • Dekorációs cégek számára
  • Fém falpanelek gyártásához
  • Belsőépítészek számára
  • Lakberendezők számára

Tapéta nyomtatás nyomtatás áraink

50-200 m2 között

7

11.990 Ft
+áfa/m2

30-50 m2 között

7

12.990 Ft
+áfa/m2

10-30 m2 között

7

13.990 Ft
+áfa/m2

1-10 m2 között

7

14.990 Ft
+áfa/m2

Kérjen egyedi árajánlatot!