Üveg nyomtatás, üveg nyomás saját grafikával

Az üveg termékek nyomtatása rendkívül sokoldalú lehetőségeket kínál a design és a márkaismertség fokozására. Cégünk az üveg termékek kis és nagy tételben történő nyomtatásában ipari szériákra specializálódott, ami garantálja a hatékonyságot és minőséget.

Ha nagyobb mennyiségben tervezi üveg termékeit logózni vagy egyedi grafikával ellátni, akkor vállalkozásunk optimális választás lesz. A nagy szériagyártásra való specializálódás lehetővé teszi a költséghatékony és hatékony termelést, miközben a nyomtatás minőségére kiemelt figyelmet fordítunk. Segítünk a teszt termékek nyomtatásában is, így a széria gyártása előtt megbizonyosodhatunk a végeredmény tökéletességéről.

A visszatérő és folyamatos megrendelőinknek nyújtott egyedi kedvezményekkel azt kívánjuk elérni, hogy hosszú távú és kölcsönösen kielégítő partnerséget alakítsunk ki. Az üveg termékek gyártójával való közvetlen kapcsolatunk pedig lehetővé teszi, hogy komplex megoldásokat kínáljunk, amelyek magukban foglalják az üveg alapanyagát és a nyomtatást. Ennek eredményeképpen rendkívül költséghatékony árakat tudunk biztosítani, amelyek versenyképesek a piacon.

Az összegzésben, cégünk az innováció és minőség jegyében nyújtja az üveg termékek nyomtatási szolgáltatásait. A közvetlen kapcsolatunk az üveg gyártókkal lehetővé teszi a komplex kivitelezést és a versenyképes árakat, miközben a nagy szériagyártásra való specializálódás a hatékonyságot és minőséget garantálja.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

ÜVEG nyomtatás áraink

50-100 m2 között

7

37.700 Ft
+áfa/m2

10-50 m2 között

7

40.500 Ft
+áfa/m2

5-10 m2 között

7

42.000 Ft
+áfa/m2

1-5 m2 között

7

65.990 Ft
+áfa/m2

Extra szolgáltatások

Egyedi áron konektor kivágás vagy furások az alapanyagon.

Grafikai tervezés

4990 Ft+áfa óránként. Minden megkezdett óra fizetendő.

Gyártás

Elfogadástól számítva 15-20 munkanap.

Kérjen egyedi árajánlatot!