HŰTŐMÁGNES NYOMTATÁS

A modern technológia és nyomtatási eljárások folyamatos fejlődése új és izgalmas lehetőségeket teremt a mindennapi életünkben. Az egyik ilyen innováció a hűtőmágnes nyomtatás területén történik. Az új eljárás lehetővé teszi, hogy hűtőmágneseket készítsünk 0,6 mm vastagságban, változatos alakzatokban és méretekben, ami széleskörű alkalmazást kínál.

Ezek a hűtőmágnesek nem csak a hagyományos hűtőszekrényekre korlátozódnak. A megfelelő anyaghasználat és technológia alkalmazása révén olyan erős tapadást biztosítanak, hogy akár autók vagy más járművek felületén is használhatók. Az autók mágneses felületein való elhelyezésükkel egyedülálló lehetőségeket nyújtanak reklámok, üzenetek vagy dekorációk megjelenítésére, anélkül hogy károsítanák a jármű festékét vagy felületét.

Az extra dimenziót adó lehetőség, hogy a hűtőmágneseket 3D domborítással is elláthatjuk, tovább növeli a vizuális vonzerejüket és tapintási élményüket. Ezzel még inkább kiemelhetők a különféle alakzatok és designok, így akár márkák, logók vagy egyedi minták is élethűen és érzékletesen jeleníthetők meg.

A hűtőmágnes nyomtatás továbbá a tömeggyártás terén is potenciált hordoz. Az ipari szériákra való specializálódás lehetővé teszi a hatékony és költséghatékony gyártást nagyobb mennyiségekben is. Ezzel a cégek és vállalkozások egyedi reklám- és marketingeszközöket hozhatnak létre, ami erősíti a márkaazonosságot és növeli a termék vagy szolgáltatás láthatóságát.

Összességében, a hűtőmágnes nyomtatás áttörő technológiája sokoldalú lehetőségeket rejt magában az egyedi tervezéstől az ipari méretű gyártásig, így hozzájárulva a vizuális kommunikáció és reklám új dimenzióinak kibontakozásához.

Tulajdonságok

  • Nyomtatás professzionális 720 x 1,440 dpi minőségben
  • Maximum 165 cm szélességben
  • 0,6 mm vastagságban, de akár hozott alapanyagra is dolgozunk
  • 3D domborításban (kiemelt elemek domborúak a nyomaton) is választható

TERMÉK FELHASZNÁLHATÓSÁGOK

  • Céges dekorációhoz
  • Dekorációs cégek számára
  • Belsőépítészek számára
  • Lakberendezők számára

Hűtőmágnes nyomtatás áraink

50-200 m2 között

7

11.990 Ft
+áfa/m2

30-50 m2 között

7

12.990 Ft
+áfa/m2

10-30 m2 között

7

13.990 Ft
+áfa/m2

1-10 m2 között

7

14.990 Ft
+áfa/m2

Kérjen egyedi árajánlatot!