VÁSZONKÉP NYOMTATÁS

A vászonképek nyomtatása és gyártása terén vállalkozásunk számos előnyös lehetőséget kínál, amelyek a kreativitást, minőséget és hatékonyságot helyezik előtérbe. A kasírozás mentes és direkt UV technológiával történő nyomtatás mellett a választékunkban olyan lehetőségek is megtalálhatók, mint a 3D domborítás és az ipari szériákra való specializálódás.

A direkt UV technológia lehetővé teszi a kiváló minőségű nyomtatást, anélkül hogy szükség lenne a hagyományos kasírozásra. Ez megtartja a vászon természetes textúráját és megjelenését, így a végeredmény lenyűgöző és autentikus lesz. A 150 cm szélességig terjedő nyomtatási lehetőség révén széleskörű alkalmazási lehetőségek nyílnak meg a nagy méretű vászonképek terén.

Az 3D domborítás extra dimenziót ad a vászonképeknek, és kiemeli a designok és minták részleteit. Ez a funkció még inkább élettel tölti meg a nyomtatott képeket, és különleges tapintási élményt nyújt a nézőknek. Az ipari szériákra való specializálódás révén a nagy mennyiségű vászonképek gyártását hatékonyan és költséghatékonyan tudjuk megoldani.

A tekercses vagy vakrámázott kivitel lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek a kívánt formában és méretben válasszanak. Az in-house vakrámázás lehetővé teszi, hogy a gyártási folyamat minden részletét ellenőrizzük és optimalizáljuk, így versenyképes árakat kínálva. Ha nagy szériában tervezi vászonkép termékeit gyártatni, vállalkozásunk ideális partnerként áll rendelkezésére, hogy magas minőségű és kreatív vászonképekkel lássa el a projektjét.

Tulajdonságok

Termék felhasználhatóságok

Vászonkép nyomtatás áraink

50-200 m2 között

7

3.680 Ft
+áfa/m2

30-50 m2 között

7

4.100 Ft
+áfa/m2

10-30 m2 között

7

4.590 Ft
+áfa/m2

1-10 m2 között

7

5.990 Ft
+áfa/m2

Kérjen egyedi árajánlatot!